Цей суп подадуть вам у ресторані Мадрида: класичний іспанський рецепт
Цей суп подадуть вам у ресторані Мадрида: класичний іспанський рецепт

Цей суп подадуть вам у ресторані Мадрида: класичний іспанський рецепт

Близькі оближуть тарілки

Ми вже розповідали, як в Іспанії готують ідеальний омлет. Сьогодні ми поласуємо іспанським супом під назвою "Пучеро".

Страви за рецептом Shuba виходить дуже ситним і навіть трохи схожим на рагу. Додайте в суп улюблені спеції – не завадить трохи чилі, копченої паприки та інших пряних додатків – та насолоджуйтесь!

Як приготувати іспанський суп "Пучеро"

Інгредієнти:

  • картопля – 600 г;
  • яловича лопатка – 500 г;
  • свинячі ребра – 300 г;
  • ковбаса "Сервелат" – 150 г;
  • морква – 2 шт.;
  • цибуля жовта ріпчаста — 2 шт.;
  • томати – 2 шт.;
  • сіль, чорний перець – на свій смак;
  • селера, стебло – 100 г;
  • нут консервований – 100 г;
  • олія – 20 г;
  • петрушка, гілочка – на свій смак;
  • часник, зубчики – 3 шт.;
  • лавровий лист – 2 шт.;
  • вода – 3 л.

Спосіб приготування:

  1. У глибоку каструлю відправляємо яловичину, ребра, лавровий лист та перець. Все заливаємо водою та доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, варимо півтори години, після чого м’ясо виймаємо, а бульйон залишаємо.
  2. Картоплю, моркву, цибулю і селеру нарізаємо довільними шматочками та відварюємо в м’ясному бульйоні до готовності.
  3. Невеликими слайсами нарізаємо часник, відправляємо на розігріту сковороду з олією. Через хвилину додаємо нарізану середніми шматочками яловичину, м’ясо ребер та ковбасу та обсмажуємо протягом 3 хвилин.
  4. Обсмажене м’ясо відправляємо в каструлю з овочами, додаємо нут та подрібнені помідори, солимо і перчимо все. Даємо закипіти, вимикаємо вогонь та залишаємо під закритою кришкою на 10 хвилин.

Подаємо іспанський суп із домашнім хлібом та насолоджуємося. Смачного!

Теги за темою
Іспанія
Джерело матеріала
loader
loader