Близькі оближуть тарілки
Ми вже розповідали, як в Іспанії готують ідеальний омлет. Сьогодні ми поласуємо іспанським супом під назвою "Пучеро".
Страви за рецептом Shuba виходить дуже ситним і навіть трохи схожим на рагу. Додайте в суп улюблені спеції – не завадить трохи чилі, копченої паприки та інших пряних додатків – та насолоджуйтесь!
Як приготувати іспанський суп "Пучеро"
Інгредієнти:
- картопля – 600 г;
- яловича лопатка – 500 г;
- свинячі ребра – 300 г;
- ковбаса "Сервелат" – 150 г;
- морква – 2 шт.;
- цибуля жовта ріпчаста — 2 шт.;
- томати – 2 шт.;
- сіль, чорний перець – на свій смак;
- селера, стебло – 100 г;
- нут консервований – 100 г;
- олія – 20 г;
- петрушка, гілочка – на свій смак;
- часник, зубчики – 3 шт.;
- лавровий лист – 2 шт.;
- вода – 3 л.
Спосіб приготування:
- У глибоку каструлю відправляємо яловичину, ребра, лавровий лист та перець. Все заливаємо водою та доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, варимо півтори години, після чого м’ясо виймаємо, а бульйон залишаємо.
- Картоплю, моркву, цибулю і селеру нарізаємо довільними шматочками та відварюємо в м’ясному бульйоні до готовності.
- Невеликими слайсами нарізаємо часник, відправляємо на розігріту сковороду з олією. Через хвилину додаємо нарізану середніми шматочками яловичину, м’ясо ребер та ковбасу та обсмажуємо протягом 3 хвилин.
- Обсмажене м’ясо відправляємо в каструлю з овочами, додаємо нут та подрібнені помідори, солимо і перчимо все. Даємо закипіти, вимикаємо вогонь та залишаємо під закритою кришкою на 10 хвилин.
Подаємо іспанський суп із домашнім хлібом та насолоджуємося. Смачного!