"Бите скло" – популярний торт з желе та печива. В його основі ніжна сметанкова маса, яка після застигання чудово скріплює всі компоненти. Але буде значно смачніше, якщо додати ще й улюблені фрукти.
Ідея приготування ідеального десерту "Бите скло" опублікована на сторінці фудблогерки Юлії з ніком cooking_by_yuliya в Instagram. Десерт має дуже гарний вигляд в розрізі.
Інгредієнти:
- 3 види желе
- 500 г сметани 20%
- фрукти
- 20 г желатину
- цукор
- ванільний цукор
- крекер
Спосіб приготування:
1. Желе зробити по інструкції на упаковці та завчасно.
2. Желатин залити водою і зачекати, щоб набух.
3. В сметану додати ванільний цукор, цукор за бажанням.
4. Підігрітий желатин влити і перемішати все.
5. Додати фрукти, нарізане кубиками желе, крекер і швиденько все перемішати.
6. Залишити в холодильнику на деякий час.
7. Коли застигне перший шар, викласти зверху фрукти і поступово ложкою, обережно залити желе шарами.
8. Коли перше застигне – зверху знову налити.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Желе з сметани
- Желе з червоної смородини
- Желе з йогурту