Подобається чехам, сподобається і вам
Якщо ви пробували традиційні чеські брамбораки, то саме час приготувати до них приголомшливе доповнення. І сьогодні ми поділимося незвичайним рецептом.
Але для цього салату за рецептом Smachnonews вам знадобиться хрін – чехи дуже люблять пікантність. Спробувавши раз, ви більше не зможете відмовитись від цієї страви. Ви полюбите салат за швидкість приготування, а близькі - за смак.
Як приготувати салат з капустою і хріном
Інгредієнти на 2 порції:
- 800 г білокачанної капусти;
- 1 червона цибулина;
- 2 ч. л. хрону;
- 1 ч. л. цукру;
- 2 ст. л. оцту;
- 1 ст. л. рослинної олії;
- сіль, чорний мелений перець до свого смаку;
- 3 ст. л. води.
Спосіб приготування:
- Капусту та цибулю миємо та нарізаємо їх максимально тонко. Відправляємо їх у салатник і солимо до смаку.
- Хрін миємо і ретельно миємо, пропускаємо його через м’ясорубку і відправляємо в салатник до капусти та цибулі.
- До підготовлених інгредієнтів додаємо хрін, цукор, чорний перець, оцет, воду та рослинну олію. Все ретельно перемішуємо.
- Салат товчемо кулаками, поки він не випустить сік. Після цього накриваємо миску харчовою плівкою і відправляємо на 1 годину в холодильник.
До речі, на обід спробуйте приготувати чеський часниковий суп. Ви ситно, швидко та смачно нагодуйте всю родину.