/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fcf410522cf31f657c94720b4835f0fbe.jpg)
Як смачно та швидко приготувати дорадо для вечері: рецепт корисної страви
Дорадо – одна з найсмачніших і корисних видів риби, яку можна дуже смачно запікати в духовці зі спеціями, лимонами та овочами, які додадуть рибі оригінального смаку та аромату.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4a9937dbf5e7695d4dd2bc47d76f95e9.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже корисної та смачної риби, яка запікається у духовці з перцем та спеціями і, яка буде ідеальним варіантом вечері.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd2b33b8d29f28e1f6960a7b02c0d4e13.png)
Інгредієнти:
- Дорадо – 2 шт.
- Перець Капі
- Сік лимона
- Італійські трави
- Сіль перець
Спосіб приготування:
1. Помийте та почистіть рибу, промокніть паперовим рушником. Розріжте лимон на дві частини і однією половинкою полийте з обох боків рибу. Посоліть та додайте італійські трави, добре розітріть рибу з двох сторін.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd1ba22eb509c18ade7105f5e50f4b79f.png)
2. Змастіть решітку в духовці олією і підкладіть під низ деко, щоб сік риби стікав на нього.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F87c821985b7381ad50d0043655950608.png)
4. Викладіть на решітку рибу та перець. Випікайте в духовці при 180 г із конвекцією 35 хвилин.
Подавайте у гарячому вигляді, полийте соком лимона!
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fea0fc2341ea3ca49adb5d0437e67a84f.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Риба в кисло-солодкому соусі
- Риба з овочами в духовці
- Риба в горщиках з картоплею, грибами та сметаною
