Камбала є дуже корисною та смачною рибою, в якій міститься багато корисного білка, якого наш організм щодня потребує. До її складу також входить багато жирних кислот омега-3, солей фосфору. Рибу найкраще запікати з овочами, спеціями та лимоном.
Кулінарка поділилася в Instagram дуже смачною та корисною запеченою камбалою з овочами, спеціями та олією.
Інгредієнти:
- камбала – 1шт.
- цибуля – 1 шт.
- помідори чері – 5-8 шт.
- перець болгарський 1шт.
- олія оливкова 1-2 ст. л.
- лимон – 3-5 часточок
- улюблені спеції
Спосіб приготування:
1. Рибу попередньо очистіть від нутрощів і промийте.
2. Наріжте кільцями цибулю та перець, додайте помідори. На рибі зробіть надрізи та вставте лимон і полийте лимонним соком.
2. Додаємо улюблені спеції та олію.
3. Запікайте приблизно 25-35 хвилин при температурі 180 С.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Риба в кисло-солодкому соусі
- Риба з картоплею у горщиках
- Риба з овочами в духовці