Смачніше у 100 разів, ніж скумбрія: корисна запечена камбала з овочами для вечері
Смачніше у 100 разів, ніж скумбрія: корисна запечена камбала з овочами для вечері

Смачніше у 100 разів, ніж скумбрія: корисна запечена камбала з овочами для вечері

Камбала є дуже корисною та смачною рибою, в якій міститься багато корисного білка, якого наш організм щодня потребує. До її складу також входить багато жирних кислот омега-3, солей фосфору. Рибу найкраще запікати з овочами, спеціями та лимоном.

Як смачно запекти рибу

Кулінарка поділилася в Instagram дуже смачною та корисною запеченою камбалою з овочами, спеціями та олією.

Рецепт риби з овочами

Інгредієнти:

  • камбала – 1шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • помідори чері – 5-8 шт.
  • перець болгарський 1шт.
  • олія оливкова 1-2 ст. л.
  • лимон – 3-5 часточок
  • улюблені спеції

Спосіб приготування:

1. Рибу попередньо очистіть від нутрощів і промийте.

Свіжа риба

2. Наріжте кільцями цибулю та перець, додайте помідори. На рибі зробіть надрізи та вставте лимон і полийте лимонним соком.

Риба з лимоном та овочами

2. Додаємо улюблені спеції та олію.

Приготування риби

3. Запікайте приблизно 25-35 хвилин при температурі 180 С.

Готова риба

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Риба в кисло-солодкому соусі
  • Риба з картоплею у горщиках
  • Риба з овочами в духовці
Джерело матеріала
loader
loader