Не просто бюджетно, а й дуже смачно: "Майстер Шеф" Литвинова дала рецепт домашніх чіпсів
Не просто бюджетно, а й дуже смачно: "Майстер Шеф" Литвинова дала рецепт домашніх чіпсів

Не просто бюджетно, а й дуже смачно: "Майстер Шеф" Литвинова дала рецепт домашніх чіпсів

Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом приготування домашніх картопляних чіпсів із кількома інгредієнтами, головне правильно підготувати все для запікання.

Інгредієнти:

  • Картопля – 4-5 штук

Маринад:

  • Рослинна олія - ​​2 столові ложки
  • Паприка – 0,5 чайної ложки
  • Сушений часник - 0,5 чайної ложки
  • Суміш перців - 1/3 чайної ложки
  • Сіль - 1 чайна ложка
  • Табаско (за бажанням)

Інструкції:

Нагрійте духовку до 170 градусів, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Тонко наріжте картоплю (краще використовувати мандоліну для рівномірності).

У мисці змішайте олію, паприку, сушений часник, суміш перців, сіль і табаско (якщо використовуєте).

"Мастер Шеф" Литвинова радить, вмочіть кожен картопляний кружок у маринаді, забезпечуючи рівномірне покриття.

Викладіть чіпси на лист, вистелений пергаментним папером, в один шар.

Випікати при 170 градусах близько 15 хвилин.

Зменшіть температуру до 100 градусів і підсушіть чіпси протягом 40-60 хвилин, доки вони не стануть хрусткими, додає "Мастер Шеф" Литвинова.

Чіпси можна посипати додатковою сіллю або спеціями до смаку перед подачею.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader