Печінкові млинці: рецепт приготування ситної страви
Печінкові млинці: рецепт приготування ситної страви

Печінкові млинці: рецепт приготування ситної страви

Навіть ті, хто не дуже любить печінку, залюбки їдять печінкові млинці. Цю ситну, смачну і дуже поживну страву можна подавати на сніданок, обід та вечерю. Як приготувати печінкові млинці – читайте в матеріалі Факти ICTV.

Печінкові млинці: рецепт

Печінка є цінним джерелом білка та важливих поживних речовин, які забезпечують організм енергією. Печінкові млинці нескладно приготувати, знадобиться лише куряча, свина або теляча  печінка, яйця, молоко, борошно, цибуля та спеції.

Інгредієнти:

Зараз дивляться
  • печінка куряча – 600 г.
  • молоко – 0, 5 л
  • борошно – 6 ст. л.
  • яйця – 5 шт.
  • 1 цибуля
  • рослинна олія- 5 ст. л.
  • сіль, чорний перець – до смаку

Як приготувати печінкові млинці

Якщо ви опанували випікання звичайних млинців, з печінковими проблем не буде. Головне – технологія. Дотримуйтесь покрокового рецепту – і все вийде не гірше ніж у шеф-кухаря.

  1. Печінку промийте, зніміть плівку на наріжте. Подрібніть  блендером або пропустіть через м’ясорубку.
  2.  Додайте яйця, очищену цибулю і влийте молоко. Поступово всипайте борошно та перемішуйте, доки отримаєте однорідну масу. Додайте спеції та перемішайте.
  3. Розігріту пательню змастіть олією. Вилийте тісто на сковорідку та сформуйте печінкові млинці. Смажте з обох боків по 3-5 хв.

Викладіть печінкові млинці на тарілку, прикрасьте зеленню, подавайте зі сметаною чи домашнім .
Смачного!

Джерело матеріала
loader
loader