/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F8d593f1f76d2f1583e7aed025b788820.jpg)
Смачні курячі котлети: що додати, для ніжної текстури
Курячі котлети це завжди смачно, але потрібно добре постаратись, щоб вони не вийшли сухими. Для цього господині використовують різноманітні методи.
Але, завдяки рецепту фудблогерки з ніком thefoodhub.by_ilona, котлети з курячого філе завжди матимуть надзвичайно ніжну текстуру. Як приготувати таку страву вона розповіла в Instagram.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fda7991e56022d419d1adc50f860edd76.png)
Інгредієнти
- Фарш з курячого філе – 400 гр
- Булочка бріош – 1 шт
- Молоко – 100 мл
- Цибуля – 1 шт
- Яйце – 1 шт
- Твердий сир
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування
1. Булочку подрібнюємо руками та заливаємо молоком. Булка повинна повністю увібрати молоко. Якщо залишиться зайва рідина – зливаємо.
2. Цибулю чистимо та натираємо на мілкій терці.
3. Фарш змішуємо із булкою, цибулею, яйцем, сіллю та перцем. Добре перемішуємо.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa762f03d8e1e2b656486660789c33906.png)
4. Частину фаршу викладаємо на добре розігріту сковорідку, зверху викладаємо шматок сиру та накриваємо другою частиною фаршу.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9ed8456bb76240e12e755b7bdb2180f2.png)
5. Обсмажуємо на середньому вогні по 2 хвилини із кожної сторони.
6. У каструлю наливаємо трішки води, щоб вона покрили дно. Викладаємо котлети та шуткуємо на маленькому вогні протягом 20 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F02e5df6b1baf6a710f78123b0d6bc555.png)
Також на OBOZ.UA є й інші рецепти котлет:
- Котлети у тісті
- Котлети з фаршу
- Котлети зі свинини

