Смачні курячі котлети: що додати, для ніжної текстури
Смачні курячі котлети: що додати, для ніжної текстури

Смачні курячі котлети: що додати, для ніжної текстури

Курячі котлети це завжди смачно, але потрібно добре постаратись, щоб вони не вийшли сухими. Для цього господині використовують різноманітні методи.

Але, завдяки рецепту фудблогерки з ніком thefoodhub.by_ilona, котлети з курячого філе завжди матимуть надзвичайно ніжну текстуру. Як приготувати таку страву вона розповіла в Instagram.

Смачні курячі котлети: що додати, для ніжної текстури

Інгредієнти

  • Фарш з курячого філе – 400 гр
  • Булочка бріош – 1 шт
  • Молоко – 100 мл
  • Цибуля – 1 шт
  • Яйце – 1 шт
  • Твердий сир
  • Сіль
  • Перець

Спосіб приготування

1. Булочку подрібнюємо руками та заливаємо молоком. Булка повинна повністю увібрати молоко. Якщо залишиться зайва рідина – зливаємо.

2. Цибулю чистимо та натираємо на мілкій терці.

3. Фарш змішуємо із булкою, цибулею, яйцем, сіллю та перцем. Добре перемішуємо.

Смачні курячі котлети: що додати, для ніжної текстури

4. Частину фаршу викладаємо на добре розігріту сковорідку, зверху викладаємо шматок сиру та накриваємо другою частиною фаршу.

Смачні курячі котлети: що додати, для ніжної текстури

5. Обсмажуємо на середньому вогні по 2 хвилини із кожної сторони.

6. У каструлю наливаємо трішки води, щоб вона покрили дно. Викладаємо котлети та шуткуємо на маленькому вогні протягом 20 хвилин.

Смачні курячі котлети: що додати, для ніжної текстури

Також на OBOZ.UA є й інші рецепти котлет:

  • Котлети у тісті
  • Котлети з фаршу
  • Котлети зі свинини
Джерело матеріала
loader
loader