/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F2a9058a1025bb9ae54ff9d2f1674d38d.jpg)
Дешево та неймовірно смачно: перевірений рецепт оладок від зірки "Мастер Шеф" Глінської
Переможниця одного з сезонів і колишня суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська показала, як приготувати смачні та корисні оладки з печінки.
Такі оладки готуються з доступних інгредієнтів, дуже просто та швидко. Рецепт розрахований на півкіло печінки, і з цієї кількості виходить ціла гора ніжних і соковитих оладок.
Для приготування печінкових оладок зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти:
- гречана крупа - 150 г
- вода - 300 мл
- сіль - на смак
- печінка (куряча або інша) - 0,5 кг
- цибуля - 2 шт.
- морква - 1 шт.
- яйця - 2 шт.
- олія для смаження
Спершу потрібно відварити гречку до готовності. "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська заливає гречку водою, додає сіль і варить на повільному вогні під кришкою протягом 15 хвилин.
Чистимо та нарізаємо цибулю та моркву кубиком чи соломкою. Обсмажуємо овочі на розігрітій пательні з олією, поки морква не стане мʼякою.
"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська в комбайні перебиває до однорідності промиту печінку, відварену гречку, обсмажені моркву та цибулю.
До печінкової маси додаємо яйця, сіль і мелений чорний перець на смак і добре все перемішуємо.
"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська смажить печінкові оладки на розігрітій пательні з олією. Готуються вони дуже швидко, тому аби не пересушити їх, смажимо по 1-2 хвилини з обох боків. Готові оладки, аби позбутися зайвого жиру, викладаємо на паперовий рушник.
Останні новини України:
Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.

