Дешево та неймовірно смачно: перевірений рецепт оладок від зірки "Мастер Шеф" Глінської
Дешево та неймовірно смачно: перевірений рецепт оладок від зірки "Мастер Шеф" Глінської

Дешево та неймовірно смачно: перевірений рецепт оладок від зірки "Мастер Шеф" Глінської

Переможниця одного з сезонів і колишня суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська показала, як приготувати смачні та корисні оладки з печінки.

Такі оладки готуються з доступних інгредієнтів, дуже просто та швидко. Рецепт розрахований на півкіло печінки, і з цієї кількості виходить ціла гора ніжних і соковитих оладок.

Для приготування печінкових оладок зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти:

  • гречана крупа - 150 г
  • вода - 300 мл
  • сіль - на смак
  • печінка (куряча або інша) - 0,5 кг
  • цибуля - 2 шт.
  • морква - 1 шт.
  • яйця - 2 шт.
  • олія для смаження

Спершу потрібно відварити гречку до готовності. "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська заливає гречку водою, додає сіль і варить на повільному вогні під кришкою протягом 15 хвилин.

Чистимо та нарізаємо цибулю та моркву кубиком чи соломкою. Обсмажуємо овочі на розігрітій пательні з олією, поки морква не стане мʼякою.

"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська в комбайні перебиває до однорідності промиту печінку, відварену гречку, обсмажені моркву та цибулю.

До печінкової маси додаємо яйця, сіль і мелений чорний перець на смак і добре все перемішуємо.

"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська смажить печінкові оладки на розігрітій пательні з олією. Готуються вони дуже швидко, тому аби не пересушити їх, смажимо по 1-2 хвилини з обох боків. Готові оладки, аби позбутися зайвого жиру, викладаємо на паперовий рушник.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader