Всього 20 хвилин — і страва на столі
Пишний ароматний омлет — ідеальне рішення для сніданку. Готується він дуже швидко, а виходить смачним та неймовірно ситним.
Хто б міг подумати, що омлетом можна привітати кохану жінку навіть на 8 Березня. Така страва за рецептом Shuba – чудовий варіант навіть для святкового сніданку. Головне — вибирайте великі яйця, просіюйте борошно перед додаванням і підігрійте молоко — так омлет буде пишнішим. За бажанням додавайте заздалегідь відварене м’ясо, креветки, свіжі овочі або зелень – і страва вийде ще ароматнішою.
Як приготувати омлет на сніданок.
Інгредієнти на 4 порції:
- яйце куряче, велике – 6 шт.;
- молоко 3,2% — 120 мл;
- борошно пшеничне – 2 ст. л.;
- сіль, чорний перець – на свій смак;
- масло вершкове 82% — 20 г.
Спосіб приготування:
- Розбиваємо яйця у глибоку миску. Солимо, додаємо мелений перець, тепле молоко та борошно. Все збиваємо за допомогою виделки до однорідного стану.
- Сковороду змащуємо вершковим маслом та добре розігріваємо. Виливаємо підготовлену яєчну суміш та готуємо протягом хвилини на середньому вогні. Зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо кришкою і продовжуємо смажити ще 10-15 хвилин до готовності.
- Знімаємо страву з вогню, накриваємо кришкою, залишаємо на 5 хвилин і подаємо до столу.
А дітям можна приготувати різнокольоровий омлет. Ця страва порадує не лише смаком, але й зовнішнім виглядом.