/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F68194039a155d188335c47f78eeda88e.jpg)
Таким омлетом снідають італійці: все змішали – і можна ставити чайник
Смачний та ситний сніданок на всю родину приготувати легко
Якщо набридло снідати навіть різнобарвним омлетом, значить, час урізноманітнити меню. Сьогодні пропонуємо приготувати фріттату – пишний італійський омлет.
Разом з OBOZ.UA ми приготуємо страву з сирною начинкою, але за бажанням можна додати м’ясо або інші овочі на свій смак. Ароматна та апетитна фріттата швидко готується і не вимагає багатьох зусиль. Через кілька хвилин на вашому столі буде смачний і ситний сніданок для всієї родини.
Як приготувати фріттату — італійський омлет на сніданок.
Інгредієнти:
- яйця — 3 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1/2 шт.;
- болгарський перець — 50 г;
- помідор — 50 г;
- часник — 1 зубчик;
- петрушка — 2 ст. л.;
- сир твердий — 50 г;
- спеції — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Часник, цибуля ріпчаста, болгарський перець і помідор миємо і нарізаємо смужками або невеликими квадратиками. Обсмажуємо їх на розігрітій жароміцній сковороді з олією до готовності.
- В окремому посуді яйця збовтуємо з сіллю, додаємо улюблену подрібнену зелень, твердий тертий сир і все ретельно перемішуємо.
- Отриману яєчно-сирну суміш виливаємо в сковороду до овочів, розрівнюємо та рівномірно розподіляємо. Запікаємо італійський омлет у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 10 хвилин.
Раніше ми розповідали, як готують омлет у Японії. Такий сніданок популярний у цій країні.

