Замість звичайних налисників: фіналіст "Мастер Шеф" дав рецепт смачнющого рулету з млинців
Замість звичайних налисників: фіналіст "Мастер Шеф" дав рецепт смачнющого рулету з млинців

Замість звичайних налисників: фіналіст "Мастер Шеф" дав рецепт смачнющого рулету з млинців

Цього разу на своїй сторінці в Instagram фіналіст кулінарного шоу "Мастер Шеф" Микола Люлько показав, як приготувати смачнющий рулет із млинців.

Для приготування млинців зірка "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:

  • молоко - 340 г
  • яйця - 4 шт.
  • борошно - 170 г
  • сіль - 3 г
  • цукор - 50 г
  • олія - 25 г

Для начинки нам знадобляться:

  • крем-сир - 200 г
  • вершки жирністю 30% - 300 г
  • цедра одного лимона
  • цукор - 40 г
  • ванільний цукор - 10 г
  • фрукти та ягоди - за бажанням (шеф-кухар узяв 2 банани, 300 г полуниці та 150 г лохини)

Спершу фіналіст "Мастер Шеф" Микола Люлько змішує яйця з сіллю та цукром, потім додає молоко та добре розмішує. Після цього всипаємо борошно та вимішуємо тісто до однорідності, а в кінці додаємо олію.

Якщо раптом у тісті залишаються грудочки, просто пролийте його через сито. Готовому тісту даємо відпочити 30-60 хвилин. Потім смажимо млинці на розігрітій пательні на середньому вогні з обох боків.

Щоб приготувати начинку для рулету, "Мастер Шеф" Микола Люлько в одній посудині зміщує крем-сир із вершками, цедрою, цукром і ваніллю та збиває все до стійкої маси.

Викладаємо в ряд три млинці нахлистом, змащуємо їх кремом, посипаємо фруктами та ягодами та обережно загортаємо в рулет, як на відео. Так само формуємо всі рулетики з млинців.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader