/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fff21d54838d88aa56fd90f80b59cc704.jpg)
Для вареників та пельменів: ідеальне заварне тісто на всі випадки життя
Звісно ж, в кожної господині є власний улюблений рецепт тіста, з якого виходять найсмачніші пельмені та вареники. Проте, рекомендуємо звернути увагу саме на цей рецепт, адже з ним тісто завжди вийде вдалим, а на приготування не буде витрачено надто багато часу.
Чудовим рецептом заварного тіста в Instagram поділилась фудблогерка Анна Філь. Вона детально розповіла, якої технології потрібно дотримуватись під час приготування тіста.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F33d9d65b5a40ea79274614f699ac523c.png)
Інгредієнти
- Борошно – 400 гр
- Яйця – 1 шт
- Сіль – ½ ч.л.
- Олія – 3 ст.л.
- Вода – 200 мл
Спосіб приготування
1. У борошно додаємо яйце, сіль а 2 ст.л. олії. Перемішуємо до однорідності.
2. До отриманої суміші додаємо окріп та перемішуємо ложкою. Коли тісто стало трішки холоднішим, перемішуємо руками та замішуємо тісто. Під час замішування додаємо ще 1 ст.л. олії.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F234f1b16421b7ef2ff03eded9b31389d.jpg)
3. Замотуємо тісто у харчову плівку та залишаємо на 30 хвилин.
4. Виймаємо тісто з плівки та починаємо формувати пельмені, або вареники.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F547046072cabdcc87402ef90faa1b37b.jpg)
Також на OBOZ.UA є багато інших рецептів тіста:
- Тісто для смажених пиріжків
- Дріжджове тісто для пиріжків
- Заварне тісто для пиріжків

