Хрумкі рогалики зі смачною начинкою: ідеальний домашній десерт до чаю
Хрумкі рогалики зі смачною начинкою: ідеальний домашній десерт до чаю

Хрумкі рогалики зі смачною начинкою: ідеальний домашній десерт до чаю

Рогаліки можна готувати з різними начинками, але, найголовніше – зробити правильне тісто. Для того, щоб вони були вдалими, тісто потрібно готувати на вершковому маслі.

Домашні рогалики

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, хрустких рогаликів з джемом, які будуть чудовим десертом до чаю.

Рецепт рогаликів

Інгредієнти:

  • борошно – 280 г
  • яйце – 1 шт.
  • вершкове масло – 80 г
  • сметана – 120 г
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • сіль – 1/2 ч. л. 
  • цукор – 60-70 г
  • ванілін

Спосіб приготування:

1. Для приготування тіста потрібно просіяти борошно, додайте до нього розпушувач, ванілін, сіль і цукор, все перемішуємо, додаємо нарізане холодне вершкове масло і перетираємо руками в крихту.

Основа для тіста

2. Туди ж додайте яйце та сметану та замісіть тісто. Покладіть його в холодильник щонайменше на 30 хвилин.

Готове тісто

3. Розкачайте та наріжте.

Приготування рогаликів з начинкою

4. Викладіть начинку та загорніть рогалики. Викладіть готові рогалики на пергамент. Випікайте 25-30 хвилин при 180 С.

Скільки випікати рогалики

Готові рогалики можна посипати цукровою пудрою.

Готові рогалики

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Рогаліки зі згущеним молоком на сметані
  • Рогаліки з маком
  • Рогаліки з вишнею
Джерело матеріала
loader
loader