Треба пити натщесерце: лікарі назвали сік, який підвищує потенцію у чоловіків і чистить печінку
Треба пити натщесерце: лікарі назвали сік, який підвищує потенцію у чоловіків і чистить печінку

Треба пити натщесерце: лікарі назвали сік, який підвищує потенцію у чоловіків і чистить печінку

Натуральні соки – це джерело вітамінів й амінокислот, мінералів і солей, які вкрай корисні для належної роботи нашого організму.

Якщо кожного дня вживати соки, то можна вирішити купу проблем зі здоров’ям. І йдеться не лише про фруктові напої. Розповідаємо, які соки найкорисніші, що лікують і як правильно вживати, щоб отримати максимальну користь.

Які соки найкорисніші для здоров’я людини: що лікують

  • Сік червоного буряка. Напій багатий на залізо й вітаміни групи В, тому вкрай корисний при анемії та низькому гемоглобіні.
  • Капустяний сік містить достатню кількість вітаміну К, тому здатен зміцнити зуби й кістки, покращити еластичність шкіри та волосся.
  • Морквяний сік підвищує імунітет, покращує зір, здатен зменшити запальні процеси в організмі.
  • Томатний сік допомагає при лікуванні серця й судин, здатен зміцнювати й відбілювати зубну емаль.

Який сік підвищує потенцію, очищає печінку й виводить токсини

Є ще один вид соку, але його не можна назвати фруктовим чи овочевим, це березовий сік. Він багатий мінералами, вітамінами та природніми цукрами, які благотворно впливають на здоров’я, особливо на чоловіче.

  • Підвищує потенцію. Якщо регулярно вживати березовий сік, то нормалізується вироблення тестостерону, підвищиться лібідо й покращиться активність сперматозоїдів.
  • Виводить токсини з організму. Березовий сік має сечогінну дію, допомагає вивести токсини та надлишок солі з організму, здатен очищати кишечник від шлаків.
  • Позитивно впливає на травну систему. Напій стимулює процеси травлення, що вкрай корисно для людей, які мають розлади шлунку.  
  • Чистить печінку. Березовий сік допомагає впоратися з жовтяницею, очищає печінку від токсинів і підтримує її належну роботу.
  • Зміцнює імунітет. Завдяки вмісту вітаміну С березовий сік допомагає зміцнити імунітет та підвищити захисні функції організму.
  • Знижує підвищений холестерин та допомагає людям при метаболічних порушеннях.   

Як правильно пити березовий сік

Особливо корисно пити напій у період дотримання посту. Оскільки він насичуватиме організм всіма необхідними корисними речовинами й підтримуватиме здоров’я в нормі.

Лікарі рекомендують вживати його вранці натщесерце по одній столовій ложці за пів години до сніданку. Напій у вигляді сиропу можна пити з водою чи додавати в чай. Рекомендується приймати березовий сік курсами по 1-2 місяці з перервами.

Медики попереджають, що перед вживанням березового соку варто проконсультуватися з лікарями. Особливо це стосується людей, які мають хронічні захворювання серця, нирок та печінки, а також вагітних жінок.

Названо овоч, який допоможе швидко заснути навіть після міцної кави

Як схуднути до літа: 13 кроків, щоб швидко повернутись у форму

Кращий, ніж гречка: продукт, який входить до 20 найкорисніших у світі

Джерело матеріала
loader
loader