Названо горіх №1 для здоров'я серця
Названо горіх №1 для здоров'я серця

Названо горіх №1 для здоров'я серця

Коли йдеться про ризик серцево-судинних захворювань, впливає дуже багато факторів. Один із них - те, що люди кладуть до рота. У зв'язку з цим кардіологи зазначають, що дієта важлива, коли йдеться про здоров'я серця.

"Продукти, які ми їмо, впливають на розвиток кількох чинників ризику серцево-судинних захворювань, включно з високим кров'яним тиском, високим рівнем холестерину і діабетом", - пояснив кардіолог із Memorial Hermann Кевін Рабії, пише Parade. Він додав, що, розуміючи, які продукти принесуть найбільшу користь і завдадуть найменшої шкоди, людина може підтримувати серцево-судинну систему в найкращій формі.

Наприклад, Рабії рекомендує для здоров'я серця вживати продукти з високим вмістом ненасичених жирів, таких як горіхи. "Важливо пам'ятати, що жири є невід'ємною частиною нашого тіла. Однак не всі з них однакові. Горіхи містять вищий рівень ненасичених жирних кислот, які захищають серцево-судинну систему і знижують рівень поганого холестерину", - сказав фахівець.

Рабії також поділився, які горіхи їсть майже щодня, щоб тримати серце здоровим. Він настільки любить мигдаль, що завжди тримає його під рукою. "Мені подобається мигдаль, тому що це легка, корисна і смачна закуска. Я намагаюся тримати невеликий контейнер із мигдалем у машині або на роботі, коли я відчуваю голод. Це також може утримати від вибору нездорових закусок", - поділився кардіолог.

Він зазначив, що незалежно від того, коли і як ви їсте мигдаль, ви отримаєте життєво важливі поживні речовини. "Хоча існує багато горіхів, корисних для серця, мигдаль вважається одним із найкращих варіантів", - переконує фахівець.

Він уточнив, що в цих горіхах високий рівень білка, корисних жирів та інших поживних речовин, включно з вітаміном Е, вітамінами групи В, магнієм і кальцієм.

Однак фахівець попередив, що контроль порцій має життєво важливе значення, незалежно від того, якому горіху ви віддаєте перевагу, навіть мигдалю.

"Я б не сказав, що слід уникати якихось конкретних горіхів, але я б подбав про контроль за порціями. Горіхи дуже калорійні, і їх легко переїсти", - попередив він.

Інші новини про користь горіхів

Горіхи є одним із головних продуктом харчування для всіх - від тих, хто дотримується дієти, до любителів перекусити. Лікарка-дієтологиня з Інституту здоров'я травної системи Джеймі Аллерс розповіла, чи всі горіхи однаково корисні.

Теги за темою
Здоров'я
Джерело матеріала
loader