Від Токіо до Осаки: такий омлет популярний у всій Японії
Від Токіо до Осаки: такий омлет популярний у всій Японії

Від Токіо до Осаки: такий омлет популярний у всій Японії

Такий омлет можна навіть заморозити, а потім розігріти

Ситний та смачний омлет популярний не лише в нашій країні. Виявляється, японці теж люблять поласувати цією стравою. Тільки готують вони трохи інакше.

Єдине, що сходиться в обох стравах, — це наявність яєць, а ось технологія приготування японського омлету "Тамагоякі відрізняється. За рецептом "Важно знать" він виходить багатошаровим з легкою, приємною насолодою.

Як приготувати японський омлет "Тамагоякі"

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 2 ч. л. цукру;
  • 0,5 ч. л. соєвого соусу;
  • 2 ч. л. майонезу;
  • 1 ст. л. молока;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Яйця вбиваємо в глибоку миску, додаємо до них цукор, соєвий соус, молоко, майонез, перемішуємо все до однорідного стану.
  2. Розігріваємо сковороду з олією, відправляємо частину яєчної маси, розподіливши по сковороді. Даємо засмажитись з одного боку і згортаємо в рулет.
  3. На місце, що звільнилося, виливаємо яєчну суміш, з’єднуючи кожен новий млинець з попереднім.
  4. За бажанням викладаємо в омлет начинку — шинку, сир або овочі — і загортаємо його в рулет, з’єднавши його вже з готовими. Усього має вийти чотири рулетики, які в процесі готування з’єднаються в один.

Якщо вам не хочеться смажити омлет, можна приготувати його в чашці. У вас буде незвичайний сніданок.

Теги за темою
Японія
Джерело матеріала
loader
loader