/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd1f16e005691f46f0ac554160bc9e2bf.jpg)
Грибні бойли: справжній кулінарний хіт сучасної кухні
На таку страву, як грибні бойли потрібно звернути особливу увагу. А все тому, що це справжній кулінарний хіт, що прийдеться до смаку навіть тим, хто не любить гриби.
Рецептом грибних бойлів в Instagram поділився фудблогер Алекс Міль. За його словами, найкраще грибні бойли смакують у гарячому вигляді.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4014e36cfd4a0c394af280ddc55781e7.png)
Інгредієнти
- Великі печериці без ніжок – 12 шт
- Твердий сир – 120 гр
- Курячий фарш – 200 гр
Інгредієнти для паніровки
- Яйця – 2 шт
- Панірувальні сухарі
- Борошно
Спосіб приготування
1. Гриби миємо, за потреби чистимо, видаляємо ніжку, а на її місце вставляємо шматок сиру та притискаємо.
2. До фаршу додаємо сіль, перець та улюблені спеції за бажанням.
3. Викладаємо фарш на гриб та формуємо кульку.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F52b0207043da3eb5a3f106946375bb36.png)
4. Паніруємо кульки у наступній послідовності: борошно – збиті яйця – панірувальні сухарі.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F8a2081015a34cd5e125d56c146d74bf8.png)
5. Випікаємо при 180 градусів протягом 20-25 хвилин. Подаємо гарячими.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd3c41207847f2f2545f34bbe6e3e62e1.png)
На OBOZ.UA є багато страв з печериць:
- Печериці з оцтом
- Суп з печериць
- Печериці у власному соці

