Посилення ППО й боротьба з носіями КАБів: Зеленський провів нараду у Харкові
Посилення ППО й боротьба з носіями КАБів: Зеленський провів нараду у Харкові

Посилення ППО й боротьба з носіями КАБів: Зеленський провів нараду у Харкові

Президент Володимир Зеленський провів нараду в Харкові, де обговорили посилення протиповітряної оборони та способи боротьби з носіями керованих авіабомб.

Про це повідомляє пресслужбаОфісу Президента, передає Укрінформ.

"Організація нової схеми захисту Харкова з повітря – одне з найнагальніших питань зараз. До неї планують залучити додаткові засоби ППО. Таку можливість глава держави обговорив із командувачем Повітряних сил ЗСУ Миколою Олещуком", – йдеться у повідомленні.

Посилення ППО й боротьба з носіями КАБів: Зеленський провів нараду у Харкові - Фото 1

Крім того, начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, міністр енергетики Герман Галущенко та голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький доповіли Президентові про наслідки російських обстрілів для енергетичних потужностей та нинішню ситуацію з електропостачанням.

Учасники наради узгодили плани, як відновлювати енерговиробництво та будувати капітальні захисні споруди.

Посилення ППО й боротьба з носіями КАБів: Зеленський провів нараду у Харкові - Фото 2

На нараді також розглянули найактуальніші для регіону соціальні питання. Начальник Харківської ОВА та міністр освіти Оксен Лісовий обговорили організацію офлайн-занять у деяких районах Харкова у новому навчальному році. Зазначається, що кошти на будівництво шкільних укриттів та закупівлю шкільного транспорту закладені в державному бюджеті.

Як повідомляв Укрінформ, Президент під час робочої поїздки до Харківської області ознайомився з процесом зведення оборонних споруд та укріплень поблизу кордону з Росією.

Фото: ОП

Теги за темою
війна Володимир Зеленський Харків
Джерело матеріала
loader
loader