Чудова альтернатива паскам: як приготувати особливо ароматний "лінивий" крафін з корицею
Чудова альтернатива паскам: як приготувати особливо ароматний "лінивий" крафін з корицею

Чудова альтернатива паскам: як приготувати особливо ароматний "лінивий" крафін з корицею

Ви потратите на цей рецепт зовсім мало часу

Великодній крафін — це чудова альтернатива традиційній пасці. Ми розповідали, як приготуватиїх вдалими і м’якими. Але часто буває, що перед святом сил немає, як і часу. В такому випадку вам стане у пригоді лінивий рецепт крафіна.

Готувати такі пасочки швидше, а насолоди не менше. Знадобиться готове листкове тісто. Простим рецептом поділились на порталі SHUBA.

Інгредієнти:

  • 500 г листкового тіста
  • 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії
  • 6 столових ложок вершкового масла (73%)
  • 100 г цукру
  • 1/2 столової ложки меленої кориці
  • 1 куряче яйце
  • 1 столова ложка молока (2,5%)

Спосіб приготування:

  1. Змащуємо форми для кексів олією. Розігріваємо духовку до 180°C.
  2. Змішуємо цукор з корицею. Розморожуємо і розкачуємо листкове тісто в тонкі пласти.
  3. Змащуємо їх розм'якшеним вершковим маслом. Зверху рівномірно посипаємо цукром із корицею.
  4. Закручуємо їх у щільні рулети. Розрізаємо вздовж, щоб вийшли 4 джгути. В свою чергу джгути скручуємо nf викладаємо у форму для кексів.
  5. Збиваємо яйце з молоком. Змащуємо цією сумішшю за допомогою кулінарного пензлика крафіни.
  6. Випікаємо підготовлені крафіни 35-40 хвилин. Дістаємо і охолоджуємо.

Готові крафіни залишиться лише посипати цукровою пудрою та насолоджуватись. Також ми ділились рецептом чудовоївологої грузинської паски.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader