Ви потратите на цей рецепт зовсім мало часу
Великодній крафін — це чудова альтернатива традиційній пасці. Ми розповідали, як приготуватиїх вдалими і м’якими. Але часто буває, що перед святом сил немає, як і часу. В такому випадку вам стане у пригоді лінивий рецепт крафіна.
Готувати такі пасочки швидше, а насолоди не менше. Знадобиться готове листкове тісто. Простим рецептом поділились на порталі SHUBA.
Інгредієнти:
- 500 г листкового тіста
- 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії
- 6 столових ложок вершкового масла (73%)
- 100 г цукру
- 1/2 столової ложки меленої кориці
- 1 куряче яйце
- 1 столова ложка молока (2,5%)
Спосіб приготування:
- Змащуємо форми для кексів олією. Розігріваємо духовку до 180°C.
- Змішуємо цукор з корицею. Розморожуємо і розкачуємо листкове тісто в тонкі пласти.
- Змащуємо їх розм'якшеним вершковим маслом. Зверху рівномірно посипаємо цукром із корицею.
- Закручуємо їх у щільні рулети. Розрізаємо вздовж, щоб вийшли 4 джгути. В свою чергу джгути скручуємо nf викладаємо у форму для кексів.
- Збиваємо яйце з молоком. Змащуємо цією сумішшю за допомогою кулінарного пензлика крафіни.
- Випікаємо підготовлені крафіни 35-40 хвилин. Дістаємо і охолоджуємо.
Готові крафіни залишиться лише посипати цукровою пудрою та насолоджуватись. Також ми ділились рецептом чудовоївологої грузинської паски.