Паска м’яка всередині і хрумка зовні: Клопотенко показав, як приготувати швидко і без заморочок
Паска м’яка всередині і хрумка зовні: Клопотенко показав, як приготувати швидко і без заморочок

Паска м’яка всередині і хрумка зовні: Клопотенко показав, як приготувати швидко і без заморочок

Цей рецепт паски допоможе приготувати великодній хліб без зайвого клопоту і заморочок.

А саме – баз замішування тіста.

«Я знаю, що багато з вас не люблять заморочуватися з дріжджовим тістом. І це єдине, що відділяє вас від приготування домашньої паски. Тому з’явився цей рецепт паски-крафіна», - розповідав Євген Клопотенко на своїй сторінці в Інстаграм.

З цим рецептом можна одразу перейти до моменту, де паска наповнюється різними спеціями і сухофруктами.

Отже, для приготування паски Євген Клопотенко пропонує не замішувати тісто, а купити 1 кг листково-дріжджового тіста. Також знадобляться такі інгредієнти: по 100 г сушеної журавлини, кураги, маку, вершкового масла та коньяку, по 1 пачці меленої кориці та шоколаду, 100-150 г цукру та 1 жовток для змащування.

Як приготувати паску.

Крок перший: розморозьте тісто, поділіть його на смужки, а стіл присипте борошном.

«Складаєте ці смужки на столі одна на одну і трохи розкачуєте. Курагу ріжете кубиком, змішуєте з журавлиною та заливаєте коньяком. Масло розтоплюєте та змащуєте ним тісто. Зверху посипаєте тісто маком, цукром, корицею та подрібненим шоколадом. Викладаєте також курагу та журавлину», - розповідав Євген Клопотенко про хід приготування цієї паски.

Як приготувати паску.

Тепер тісто необхідно згорнути рулетом і заркутити равликом. Форми для випікання застеляються пергаментом і змащуються маслом.

Наступний крок – викладаємо тісто у форми та ставимо підходити на 30-40 хвилин. Потім змащуємо жовтком і випікаємо приблизно 50-60 хвилин при температурі 180 градусів.

«Все, у вас є домашня, м’яка всередині та хрумка зовні, пасочка. І ви приготували її власноруч, вклавши всю свою любов. А тепер можете передавати цю любов рідним, пригощаючи їх святковою випічкою», - надихав Євген Клопотенко.

Як приготувати паску.

У коментарях підписники Клопотенка, зокрема, розповідають, що скористалися цим рецептом паски і все вийшло дуже смачно.

«… Пекла і традиційні Пасочки, і зробила крафіни за цим рецептом - це дуже просто і смачно!»,

«Я зробила. І це реально дуже смачно. Збережу цей рецепт, як десерт протягом року. Мак, курага і я додала родзинки … смакота».

Останні новини України:

Рецепт чудової закуски на Великодній стіл: стане справжнім хітом.

Ольга Сумська розкрила секрет своєї супер смачної паски.

Така глазур для паски не тече і не сиплеться: Ектор Хіменес-Браво розкрив простий рецепт.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader