Замість звичайної нудної паски: така різнокольорова випічка порадує і око, і шлунок
Замість звичайної нудної паски: така різнокольорова випічка порадує і око, і шлунок

Замість звичайної нудної паски: така різнокольорова випічка порадує і око, і шлунок

Усі здивуються, як побачать таку пасочку

Вважаєте, що здивувати близьких пишними пасками неможливо? Тоді пропонуємо приготувати двокольорову паску.

Такий незвичайний рецепт "Телеграф" знайшов у газеті кулінарних рецептів "Кухня". Всього 1 столова ложка какао — і звичайна паска перетвориться на різнокольорову красуню. Вона точно здивує і дітей та дорослих.

Як приготувати двокольорову паску

Інгредієнти:

  • борошно — 3,4 склянки;
  • сметана — 1 склянка;
  • вершкове масло — 150 г;
  • курячі яйця — 3 шт.;
  • кисле молоко — 1,5 склянки;
  • цукор — 2 склянки;
  • какао-порошок — 1 ст. л.;
  • сода — 1 ч. л.;
  • ванілін — на кінчику ножа.

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло розтираємо з цукром. В отриману масу додаємо курячі яйця, сметану, молоко і все ретельно збиваємо.
  2. Туди ж додаємо соду, просіюємо борошно і швидко замішуємо тісто.
  3. Приготовлене тісто ділимо на дві частини: до однієї частини додаємо ванілін і какао-порошок, до іншої — лимонну цедру. Окремо ретельно вимішуємо кожну частину.
  4. Змащуємо форму жиром, посипаємо борошном. По черзі викладаємо по ложці кожного виду тіста – з какао та лимонною цедрою.
  5. Відправляємо все у розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
Фото: Телеграф

Готову паску прикрашаємо домашньою глазур’ю. Вийде дуже смачно.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader