Усі здивуються, як побачать таку пасочку
Вважаєте, що здивувати близьких пишними пасками неможливо? Тоді пропонуємо приготувати двокольорову паску.
Такий незвичайний рецепт "Телеграф" знайшов у газеті кулінарних рецептів "Кухня". Всього 1 столова ложка какао — і звичайна паска перетвориться на різнокольорову красуню. Вона точно здивує і дітей та дорослих.
Як приготувати двокольорову паску
Інгредієнти:
- борошно — 3,4 склянки;
- сметана — 1 склянка;
- вершкове масло — 150 г;
- курячі яйця — 3 шт.;
- кисле молоко — 1,5 склянки;
- цукор — 2 склянки;
- какао-порошок — 1 ст. л.;
- сода — 1 ч. л.;
- ванілін — на кінчику ножа.
Спосіб приготування:
- Вершкове масло розтираємо з цукром. В отриману масу додаємо курячі яйця, сметану, молоко і все ретельно збиваємо.
- Туди ж додаємо соду, просіюємо борошно і швидко замішуємо тісто.
- Приготовлене тісто ділимо на дві частини: до однієї частини додаємо ванілін і какао-порошок, до іншої — лимонну цедру. Окремо ретельно вимішуємо кожну частину.
- Змащуємо форму жиром, посипаємо борошном. По черзі викладаємо по ложці кожного виду тіста – з какао та лимонною цедрою.
- Відправляємо все у розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
Готову паску прикрашаємо домашньою глазур’ю. Вийде дуже смачно.