/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F62934ea07973058818608cf37c6e07f8.jpg)
Хоч до великоднього столу, хоч для ситного перекусу: такий паштет доречний завжди
Він точно нікого не залишить байдужим
Великодні страви – окрема кулінарна тема. Ключову позицію в ній займає пишна паска. Однак не варто забувати й про інші ласощі, якими можна урізноманітнити святковий стіл.
Наприклад, до Великодня готують також безліч м’ясних страв — це одночасно і закуска, і основна страва. Саме тому ми з "Важно знать" поділимося рецептом великоднього паштету. Готується він легко, просто й урізноманітнить святковий стіл.
Як приготувати пасхальний паштет
Інгредієнти:
- 500 г свинячого фаршу;
- 300 г курячої печінки;
- 200 г копченого бекону;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 4 ст. л. панірувальних сухарів;
- 1 ч. л. солі;
- 2 курячі яйця;
- 2 цибулини;
- 2 зубчики часнику;
- 0,5 склянки молока;
- перець;
- майоран;
- орегано.
Спосіб приготування:
- Чистимо і подрібнюємо цибулю та часник. Відправляємо їх на розігріту сковороду із вершковим маслом. Коли овочі зарум’яняться, додаємо свинячий фарш і також обсмажуємо до зарум’янювання.
- Печінку чистимо, проварюємо протягом 10 хвилин і даємо охолонути.
- Невеликими кубиками нарізаємо бекон.
- Підготовлену печінку, м’ясо з овочами пропускаємо через м’ясорубку. В отриману масу додаємо панірувальні сухарі, яйця та молоко. Приправляємо орегано, перцем та майораном, солимо і ретельно все перемішуємо.
- Готову суміш для паштету відправляємо на застелений папером для випікання лист і запікаємо годину в розігрітій до 180 градусів духовці.
Даємо охолонути та подаємо з домашнім хлібом. Вийде неймовірно смачно.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F80%2Fb19c77b52c3fd335b4fba23b5362ac4b.jpg)
Фільми від депресії: що подивитися замість візиту до психолога
CutInsight
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F5a4e8c847f4e7ed08d005ffce8e34e59.jpg)
Ось як захистити квіти плодових дерев у заморозок: потрібно знати
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F8379d006959a9161a7e8ee67f2e51273.jpg)
Як очистити чорну решітку на газовій плиті: спосіб, про який багато хто не знає
GlavRed
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F7eb78ee3fbfa2600b81d78af7bb172f6.jpg)
Встигнете приготувати, поки їдуть гості: пиріг з лаваша виходить ситним та ароматним
Telegraf
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ff4c34a6658123c60152b7d17e524c765.jpg)
Не грійте чай у мікрохвильовці: вчений пояснив, чому це погана ідея
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd3aa6c047f204526f747d1a6876bb06a.jpg)
В Іспанії туристам буде складніше орендувати житло: що сталося
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F35%2F3067baf01f3ce88a2644ad302373ef0e.jpg)
Італія оштрафувала туроператорів майже на 20 млн євро за скупку квитків до Колізею
Европейская правда