Такої картоплі ви ще не куштували
Навіть великодній стіл не обходиться без гарнірів. Якщо вам не хочеться подавати звичайне картопляне пюре, пропонуємо незвичайний гарнір
У журналі "Поліна" Телеграф знайшов фантастичний рецепт запеченої картоплі з шинкою та зеленню. Прості продукти, трохи часу — і на великодньому столі приголомшлива картопля. Перевіримо?
Як приготувати запечену картоплю з шинкою та зеленню
Інгредієнти:
- картопля — 10 шт.;
- куряче філе — 100 г;
- твердий сир — 100 г;
- шинка — 100 г;
- свіжа зелень, сіль, перець — за смаком;
- майонез (сметана).
Спосіб приготування:
- Картоплю ретельно миємо та відварюємо протягом 10 хвилин.
- Далі кожну картоплину загортаємо у фольгу і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Після цього знімаємо і видаляємо серцевину.
- У підсоленій воді відварюємо до готовності куряче м’ясо. Даємо охолонути і нарізаємо дрібними шматочками.
- Підготовлене м’ясо змішуємо з твердим натертим сиром і заправляємо майонезом або сметаною, за бажанням додаємо подрібнену зелень.
- Начинку викладаємо в картопляні човники і запікаємо в духовці кілька хвилин.
Подаємо картопляні човники з улюбленим салатом. Вийде неможливо смачно.