Рецепт — мрія кулінара: із цим гарніром гості забудуть про інші страви на святковому столі
Рецепт — мрія кулінара: із цим гарніром гості забудуть про інші страви на святковому столі

Рецепт — мрія кулінара: із цим гарніром гості забудуть про інші страви на святковому столі

Такої картоплі ви ще не куштували

Навіть великодній стіл не обходиться без гарнірів. Якщо вам не хочеться подавати звичайне картопляне пюре, пропонуємо незвичайний гарнір

У журналі "Поліна" Телеграф знайшов фантастичний рецепт запеченої картоплі з шинкою та зеленню. Прості продукти, трохи часу — і на великодньому столі приголомшлива картопля. Перевіримо?

Як приготувати запечену картоплю з шинкою та зеленню

Інгредієнти:

  • картопля — 10 шт.;
  • куряче філе — 100 г;
  • твердий сир — 100 г;
  • шинка — 100 г;
  • свіжа зелень, сіль, перець — за смаком;
  • майонез (сметана).

Спосіб приготування:

  1. Картоплю ретельно миємо та відварюємо протягом 10 хвилин.
  2. Далі кожну картоплину загортаємо у фольгу і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Після цього знімаємо і видаляємо серцевину.
  3. У підсоленій воді відварюємо до готовності куряче м’ясо. Даємо охолонути і нарізаємо дрібними шматочками.
  4. Підготовлене м’ясо змішуємо з твердим натертим сиром і заправляємо майонезом або сметаною, за бажанням додаємо подрібнену зелень.
  5. Начинку викладаємо в картопляні човники і запікаємо в духовці кілька хвилин.

Подаємо картопляні човники з улюбленим салатом. Вийде неможливо смачно.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader