Ідеальна глазур для паски з двох інгредієнтів: переможниця «Мастер Шеф» дала рецепт
Ідеальна глазур для паски з двох інгредієнтів: переможниця «Мастер Шеф» дала рецепт

Ідеальна глазур для паски з двох інгредієнтів: переможниця «Мастер Шеф» дала рецепт

Переможниця «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна розповіла, як приготувати чудову глазур для паски швидко і всього з двох інгредієнтів.

Отже, знадобляться білок з трьох яєць і цукор – 210 гр.

«Кількість цукру залежить від ваги білків, співвідношення білків до цукру – приблизко 1:2», - пояснила Валерія Матрохіна на своїй сторінці в Інстаграм.

Крок перший у приготуванні глазурі для паски – білки з цукром ставимо на парову баню, щоб дно миски не торкалось киплячої води.

Рецепт глазурі для паски.

Потім збиваємо білки з цукром на середній швидкості міксера до 65 градусів.

«Якщо у вас немає термометра, дочекайтеся помітного ущільнення меренги (7-10 хвилин», - поділилася порадою Валерія.

Тепер знімаємо миску з парової бані і продовжуємо збивати глазур для паски до міцних, стійких піків.

Рецепт глазурі для паски.

Також Валерія Матрохіна пояснила, навіщо білки з цукром ставити на парову баню.

«Це швейцарська меренга. По-перше, це потрібно зробити для пастерізації білка, щоб було безпечно їсти меренгу. По-друге, щоб глазур була стабільною і не розшаровувалась», - розповіла переможниця «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна нюанси щодо глазурі для паски.

Останні новини України:

Це насмачніша паска: Євген Клопотенко дав рецепт, який перевершить всі інші.

Глазур для пасок, яка не осипається: Клопотенко розкрив рецепт, який все змінить.

Щоб паска була смачною: рецепт легендарної Ніни Матвієнко.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader