Цей салат точно буде на вашому столі після Паски: відмінний спосіб використати яйця
Цей салат точно буде на вашому столі після Паски: відмінний спосіб використати яйця

Цей салат точно буде на вашому столі після Паски: відмінний спосіб використати яйця

Не пропаде жодне яйце

Після великодніх свят майже у кожної сім’ї залишається велика кількість зварених яєць. Не варто морочити голову, куди їх використати – можна приготувати з цим інгредієнтом чудовий салат.

Просто додайте до яєць трохи буряків — і смакота за рецептом Shuba готова. До речі, салат можна використовувати навіть як намазку, просто надіславши кілька ложок на хліб. Така чудова страва точно сподобається всім.

Як приготувати буряковий салат з яйцем

Інгредієнти на 2 порції:

  • буряк — 2 шт.;
  • яйця курячі — 3 шт.;
  • часник, зубчики — 1 шт.;
  • майонез 72%, сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Ретельно миємо яйця, відправляємо в киплячу воду, варимо протягом 10 хвилин до готовності, потім даємо охолонути. Якщо ж використовуються крашанки, що залишилися, потрібно їх очистити від шкаралупи та нарізати кубиками.
  2. Буряк варимо до готовності або запікаємо у духовці. Даємо їй охолонути, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками або натираємо на великій тертці.
  3. Чистимо часник і натираємо на дрібній тертці. Додаємо його в майонез і ретельно перемішуємо.
  4. Підготовлені буряки та яйця відправляємо в миску, заправляємо майонезом з часником і ретельно його перемішуємо. Солимо і ставимо в холодильник на півгодини.

Через зазначений час подаємо на стіл із домашнім хлібом. Смачного.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader