Не пропаде жодне яйце
Після великодніх свят майже у кожної сім’ї залишається велика кількість зварених яєць. Не варто морочити голову, куди їх використати – можна приготувати з цим інгредієнтом чудовий салат.
Просто додайте до яєць трохи буряків — і смакота за рецептом Shuba готова. До речі, салат можна використовувати навіть як намазку, просто надіславши кілька ложок на хліб. Така чудова страва точно сподобається всім.
Як приготувати буряковий салат з яйцем
Інгредієнти на 2 порції:
- буряк — 2 шт.;
- яйця курячі — 3 шт.;
- часник, зубчики — 1 шт.;
- майонез 72%, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Ретельно миємо яйця, відправляємо в киплячу воду, варимо протягом 10 хвилин до готовності, потім даємо охолонути. Якщо ж використовуються крашанки, що залишилися, потрібно їх очистити від шкаралупи та нарізати кубиками.
- Буряк варимо до готовності або запікаємо у духовці. Даємо їй охолонути, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками або натираємо на великій тертці.
- Чистимо часник і натираємо на дрібній тертці. Додаємо його в майонез і ретельно перемішуємо.
- Підготовлені буряки та яйця відправляємо в миску, заправляємо майонезом з часником і ретельно його перемішуємо. Солимо і ставимо в холодильник на півгодини.
Через зазначений час подаємо на стіл із домашнім хлібом. Смачного.