Секрети приготування смачних пасок
Великдень вже близько, а це означає, що настав час пекти паски. Мало мати перевірений рецепт — варто знати деякі тонкощі випікання.
Традиційно паски випікаються в спеціальних формах, але останнім часом все більшу популярність здобувають паперові формочки. Разом із goodhouse розповідаємо про них.
Паперові формочки мають свої переваги. Зокрема, вони забезпечують рівномірне пропікання паски з усіх боків. Готова паска легко виймається з формочки, не пошкоджуючись.
Вам не потрібно мити форми після використання, просто викиньте їх. Однак багато хто не знає, потрібно чи ні їх змащувати.
Як пекти паски в паперових формах?
Є форми, які потрібно змащувати, і ті, які цього не потребують. Зокрема, якщо ви придбаєте світлі формочки, що мають вигляд провощених — не змащуйте стінки жиром. Однак дно все ж краще змастити.
Пекти паски в паперових формах дуже просто. Однак не варто забувати, що ваші формочки зроблені з паперу. Контролюйте температуру, і не виставляйте її понад 200°C, щоб папір не підгорів. Тим паче, що переважно паскам і не потрібні такі високі температури.
Паперові формочки для пасок — це зручний, практичний та екологічний спосіб спекти смачні та красиві паски. Ми ділились рецептом красивої паски на заквасці.