Така страва готується буквально за 20 хвилин
Весна — це час, коли на прилавках з'являються корисні та смачні молоді овочі, які можна використовувати для готування різноманітних страв: рагу, салатів, запіканок, супів. Також їх можна просто запікати у духовці або на мангалі, отримуючи нові смакові відчуття.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом тушкованих овочів зі спеціями, які можуть замінити вечерю. А опублікували його на Instagram-сторінці "vitala_foodblog".
Як смачно приготувати тушковані овочі
Інгредієнти:
- морква;
- кабачок;
- цибуля;
- гриби;
- перець солодкий;
- сіль часникова з травами;
- приправу до тушкованих страв;
- суміш мексиканська гостра та приправа до овочів по-корейськи;
- кетчуп;
Спосіб приготування:
- Овочі нарізати великими шматками, додати спеції, сіль, перемішати.
- Цибулю обсмажити на розігрітій з олією сковороді.
- Додати часник, обсмажити.
- Додати інші овочі, обсмажити, посолити, поперчити, додати спеції, перемішати.
- Додати кетчуп та тушкувати близько 20 хвилин.
- Їсти таку страву можна в гарячому та холодному вигляді.
Раніше ми писали, як приготувати шашлик зі скумбрії.