Чи то рагу, чи то салат: як приготувати смачну страву з кабачків
Чи то рагу, чи то салат: як приготувати смачну страву з кабачків

Чи то рагу, чи то салат: як приготувати смачну страву з кабачків

Така страва готується буквально за 20 хвилин

Весна — це час, коли на прилавках з'являються корисні та смачні молоді овочі, які можна використовувати для готування різноманітних страв: рагу, салатів, запіканок, супів. Також їх можна просто запікати у духовці або на мангалі, отримуючи нові смакові відчуття.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом тушкованих овочів зі спеціями, які можуть замінити вечерю. А опублікували його на Instagram-сторінці "vitala_foodblog".

Як смачно приготувати тушковані овочі

Інгредієнти:

  • морква;
  • кабачок;
  • цибуля;
  • гриби;
  • перець солодкий;
  • сіль часникова з травами;
  • приправу до тушкованих страв;
  • суміш мексиканська гостра та приправа до овочів по-корейськи;
  • кетчуп;

Спосіб приготування:

  1. Овочі нарізати великими шматками, додати спеції, сіль, перемішати.
  2. Цибулю обсмажити на розігрітій з олією сковороді.
  3. Додати часник, обсмажити.
  4. Додати інші овочі, обсмажити, посолити, поперчити, додати спеції, перемішати.
  5. Додати кетчуп та тушкувати близько 20 хвилин.
  6. Їсти таку страву можна в гарячому та холодному вигляді.

Раніше ми писали, як приготувати шашлик зі скумбрії.

Джерело матеріала
loader
loader