Запасіться печінкою та ананасами для цих кабачків
Кабачки — це відмінний продукт для приготування оладок на сніданок, сирних запіканок і закусок. Проте сьогодні ми їх нафаршируємо.
Секретним рецептом ділиться "Важно знать". У нас вийдуть незвичайні човники з кабачків, ситні та дуже корисні. У них немає ні майонезу, ні фаршу, ні томатів — вся річ у тому, що фарширувати кабачки ми будемо печінкою та ананасами. Вийде настільки смачно, що страву з'їдять за секунди. Заінтриговані? Тоді йдемо готувати.
Як приготувати фаршировані кабачки
Інгредієнти:
- 3-4 кабачки;
- 800 г курячої печінки;
- 250 г цибулі;
- 7-8 кілець консервованих ананасів;
- 3 ст. л. сметани;
- сир;
- соняшникова олія;
- чорний перець, сіль.
Спосіб приготування:
- Кабачки миємо, розрізаємо навпіл і видаляємо весь м'якуш, щоб вийшли човники.
- Нарізаємо невеликими шматочками печінку та обсмажуємо її на сильному вогні, доки не випарується вся рідина. Солимо, перчимо і смажимо до рум’яної скоринки. Перекладаємо в окремий посуд.
- Чистимо і нарізаємо півкільцями цибулю. Обсмажуємо його до золотистості на сковороді з рослинною олією. Готовий овоч відправляємо до печінки.
- Кубиками нарізаємо консервовані ананаси та додаємо до печінки та цибулі. Все солимо, додаємо сметану та перемішуємо.
- Підготовлену начинку викладаємо в човники, присипаємо твердим тертим сиром. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин у режимі "Верх-низ".
Залишилися шинки? Приготуйте з ними пікантну фриттату — і близькі вам точно подякують.