Чоловік їв одну і ту ж "смачну їжу" та втратив половину своєї ваги: як йому це вдалося
Чоловік їв одну і ту ж "смачну їжу" та втратив половину своєї ваги: як йому це вдалося

Чоловік їв одну і ту ж "смачну їжу" та втратив половину своєї ваги: як йому це вдалося

А важив у той час Марк понад 203 кілограми. Колишній працівник сфери обслуговування вирішив переїхати до провінції, де два роки займався жорсткими тренуваннями. Тепер він важить 95 кілограмів.

Цікава історія схуднення Марка Стіфена

Стіфен поділився своєю дивовижною історією перетворення у соцмережах. Срібною кулею став режим регулярних фізичних вправ і самомотивації.

  • Марк розповів, що позичив у сусідів собаку для прогулянок на свіжому повітрі, що відіграло значну роль у його шляху до схуднення. Адже в той ковідний час, бувало, на вулицю випускали лише на вигул домашніх тварин.
  • Також Марк вирішив додати інші форми фізичних вправ у свій щоденний розпорядок. Він використовував гантелі, робив багато різних силових тренувань, інструкції до яких дивився на ютубі.

А от щодо харчування були певні нюанси.

Я їв одну і ту ж їжу щодня, страшенно нудну. Але я просто змішував її з різними спеціями та соусами, щоб це були не просто тунець і макарони, що робило її смачною і дешевою,
– розповів Стіфен.

Схуднення Марка СтіфенаМарк схуд на понад 100 кілограмів здебільшого завдяки фізичним вправам / Колаж зображень Стіфена

Успішно підтримуючи свою вагу протягом двох років, Марк почав боротися з надлишком шкіри.

  • Він звернувся до різних медичних фахівців та організацій, але від Національної служби охорони здоров'я почув, що там не можуть допомогти, оскільки це вважається "косметичною проблемою".
  • Смерть батька у 2023 році стала для нього каталізатором, щоб розглянути можливість фінансування операції з видалення зайвої шкіри, яка, на його думку, покращить його самооцінку.

Він вважає, що це мало б стати логічним завершальним кроком тривалого процесу важкої праці: "Це буквально змінило б моє життя".

Джерело матеріала
loader
loader