Літо – сезон смачних, бюджетних та корисних кабачків, які можна використовувати для приготування оладок, рагу, а також кабачкової ікри. Ще їх можна консервувати, маринувати.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, пікантної кабачкової ікри, з томатною пастою та оцтом.
Інгредієнти:
- кабачок – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- часник – 2 зуб.
- томатний соус – 2 ст. л.
- цукор – 1 ч. л.
- сіль та перець – за смаком
- оцет – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
1. Обсмажте цибулю та моркву, додайте томатний соус, перемішайте.
2. Додайте дрібно нарізаний кабачок, часник та спеції, перемішайте та тушкуйте під кришкою до 30 хвилин.
3. Готові кабачки перекладаємо в глибоку миску, блендеруємо і додаємо оцет і можна їсти.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані кабачки з чебрецем та гвоздикою
- Мариновані кабачки з цибулею
- Мариновані кабачки за 5 хвилин