Кабачкова ікра на сковороді: готується з томатною пастою та морквою
Кабачкова ікра на сковороді: готується з томатною пастою та морквою

Кабачкова ікра на сковороді: готується з томатною пастою та морквою

Літо – сезон смачних, бюджетних та корисних кабачків, які можна використовувати для приготування оладок, рагу, а також кабачкової ікри. Ще їх можна консервувати, маринувати.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, пікантної кабачкової ікри, з томатною пастою та оцтом.

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • томатний соус – 2 ст. л.
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль та перець – за смаком
  • оцет – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Обсмажте цибулю та моркву, додайте томатний соус, перемішайте.

2. Додайте дрібно нарізаний кабачок, часник та спеції, перемішайте та тушкуйте під кришкою до 30 хвилин.

3. Готові кабачки перекладаємо в глибоку миску, блендеруємо і додаємо оцет і можна їсти.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мариновані кабачки з чебрецем та гвоздикою
  • Мариновані кабачки з цибулею
  • Мариновані кабачки за 5 хвилин
Источник материала
Поделиться сюжетом