Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати насичений суп із овочами та спеціями, головна основа якого – гриби.
складові
- Сухі білі гриби або печериці - 70 г
- Картопля - 2 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Мука — 2-3 ст. л.
- Твердий сир (плавлений сир)
- Лавровий лист - 1 шт.
- Чеснок — 1 зубчик
- Сметана — 2-3 ст. л.
- Рослинна олія для смаження
- Спеції до смаку (сіль, перець, паприка)
Приготування
Сухі гриби замочіть проти ночі у холодній воді. Наступного дня проціджуємо настій, залишаємо його для подальшого використання, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
У каструлю з водою покладіть нарізану картоплю і поставте варитися до готовності. Подрібніть замочені гриби та обсмажте їх на сковороді до золотистого кольору. Додайте в каструлю з картоплею.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додав, цибулю та моркву наріжте дрібними кубиками.
В окремій сковороді на олії пасеруйте цибулю з морквою до м'якості. Додайте спеції (сіль, перець, паприку). У сковороді з олією обсмажте борошно до золотистого кольору, додайте паприку.
Змішайте обсмажену борошно з пасерованими овочами, продовжуйте обсмажувати ще 5 хвилин. Додайте сметану та проціджений грибний настій (приблизно 100 мл), щоб вийшов густий соус, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Наприкінці додайте натертий плавлений сир, ретельно перемішуйте до однорідності. Додайте приготовлений соус у каструлю з бульйоном та грибами.
Додайте лавровий лист та спеції за смаком. Накрийте кришкою та дайте настоятися протягом 20 хвилин.
Останні новини України:
Дуже оригінально та смачно: рецепт салату від судді "Майстер Шеф" Хіменеса-Браво.
Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт омлету.
Таку вівсянку ви полюбите: Ектор Хіменес Браво поділився смачним рецептом.