Замість відбивних і котлет: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт соковитої запеченої курки
Замість відбивних і котлет: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт соковитої запеченої курки

Замість відбивних і котлет: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт соковитої запеченої курки

Незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram, показав, як оригінально та смачно можна приготувати курку.

Це чудова ідея для вечері, і готується все дуже просто та швидко.

У якості гарніру до курки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив узяти не звичану картоплю, а батат.

Для цього рецепту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • курка (тушка) — 1 шт.
  • 200 мл молока
  • 2 яйця
  • 150 г борошна
  • сіль і перець — на смак;
  • спеції (паприка, куркума, сухий часник)
  • батат — 1 кг
  • 150 г сухарів панко

Курку потрібно розрізати, як на відео, видалити кінчики крил, а також зробити надрізи, щоб мʼясо швидше та рівномірніше пропеклося.

Далі "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розмішує яйця, додає молоко, борошно та перемішує до однорідної консистенції. Додаємо сіль і перець на смак, улюблені спеції та знову перемішуємо.

Підготовану курку занурюємо в яєчну суміш, щоб вона вкрила тушку з усіх боків.

Батат "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво просто чистить і нарізає на брусочки, поливає олією, додає сіль і спеції та перемішує.

Курку піля яєчної суміші з усіх боків обвалюємо в панірувальних сухарях.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво для приготування цієїї страви використав мультипіч – виклав знизу батат, зверху курку і запікав при 180 градусах протягом години. Так само можна запекти курку з бататом у духовці, розігрітій до 180 градусів.

Останні новини України:

Нереально смачний: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.

Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.

Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader