Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився в Інстаграм рецептом окрошки, яка відрізняється своєю свіжістю та незвичайним поєднанням інгредієнтів. Спробуйте приготувати його та здивуйте своїх близьких новим варіантом цієї класичної страви.
Майже всі хоч раз куштували холодний суп крошки, який зазвичай готують у весняно-літній період зі свіжими овочами. Деякі заливають його кефіром чи айраном, інші – квасом. Ектор Хіменес-Браво вирішив поділитися авторським, унікальним рецептом цієї страви. Його окрошка відрізняється від традиційного варіанта і, безперечно, здивує своїм смаком.
Інгредієнти:
- Нут консервований – 50 грам
- Кріп - 10 грам
- Петрушка - 15 грам
- Базилік - 10 грам
- М'ята – 10 грам
- Цибуля зелена - 15 грам
- Зіра - 5 грам
- Сіль та перець за смаком
- Айран - 200 мл
Приготування:
Нут промийте під холодною водою та дайте стекти зайвій рідині, розповідає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво. Усі зелень (кріп, петрушку, базилік, м'яту та зелену цибулю) дрібно поріжте.
У глибокій мисці з'єднайте нарізану зелень та нут. Додайте зіру, сіль та перець за смаком.
Залийте все айраном та добре перемішайте, додає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Охолодіть суп у холодильнику перед подачею.
Подавайте холодним та насолоджуйтесь освіжаючим смаком.
Останні новини України:
Дуже оригінально та смачно: рецепт салату від судді "Майстер Шеф" Хіменеса-Браво.
Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт омлету.
Таку вівсянку ви полюбите: Ектор Хіменес Браво поділився смачним рецептом.