Сира морква – дуже корисний і цінний овоч, в якому дуже багато вітамінів і мікроелементів, які необхідні організму. Фахівці рекомендують її їсти саме у сирому вигляді, додаючи до салатів та закусок.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та ситного салату зі свіжої моркви, з твердим сиром та часником.
Інгредієнти:
- 100 г твердого сиру
- 2-3 моркви
- 3 ст л майонезу
- 2-3 зубчики часнику
Спосіб приготування:
1. Натріть моркву та сир.
2. Додайте майонез, тертий часник, перемішайте і можна їсти.
3. Готовий салат викладіть на блюдо за допомогою форми та поставте в холодильник!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Морква по-корейськи нашвидкуруч
- Салат із серцем та корейською морквою
- Салат з корейською морквою, куркою та грибами