В літній період класичне бісквітне тісто можна поєднувати з різноманітними сезонними ягодами. Наприклад, полуницею. Потрібно просто зробити корж, загорнути в нього начинку, і елементарний десерт до чаю готовий.
Ідея приготування полуничного бісквітного рулету опублікована на сторінці фудблогерки mariiam_foodblog в Instgaram. Не забудьте про розпушувач.
Інгредієнти:
- яйця – 5 шт (кімнатної температури)
- цукор – 5 ст.л.
- борошно – 5 ст.л.
- вода – 5 ст.л.
- оцет – 1 ст.л.
- розпушувач – 1 ч.л.
Спосіб приготування:
1. Жовтки збити з 2 столовими ложками цукру + борошно з розпушувачем + вода + оцет.
2. В окремій мисці збити білки з трьома ложками цукру до піків, щоб можна було перевернути миску.
3. До білків додати масу з жовтками і обережно перемішати.
4. Випікати 15 хвилин за температури 180 градусів.
5. Закрутити в рулет.
6. Залишити на 10 хвилин.
7. Як охолоне – намастити кремом.
8. Додати улюблені ягоди і поставити в холодильник на одну годину.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Молочний коктейль з полуницею
- Йогуртовий торт із полуницею
- Мафіни з полуницею