Євген Клопотенко пояснив, чому не пішов на фронт
Євген Клопотенко пояснив, чому не пішов на фронт

Євген Клопотенко пояснив, чому не пішов на фронт

Євген Клопотенко не приховує, що вважає себе кориснішим в тилу, ніж на фронті. Шеф-кухар пояснив, що багато працює задля того, щоб допомагати армії.

37-річний ресторатор та шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому не вступив до ТРО та ЗСУ. Подробицями він поділився в інтерв’ю "ТиКиїв".

Зокрема, Клопотенко пояснив, що після початку повномасштабної війни в Україні він не вступив в ТРО, тому що був у маленькому селі. Через це Клопотенко не бачив сенсу ставати на захист. Вже згодом він зайнявся гастродипломатією, годував українців, розповідав у світовому інфопросторі про події, які відбуваються в Україні.

Зараз же Євген Клопотенко вважає, що він приносить більше користі саме в тилу, розвиваючи гастроіндустрію України та вивозячи її на світовий рівень.

Також ресторатор зізнався, що попри те, що не планує іти на фронт, все ж оновив свої дані у військкоматі згідно з вимогою нового закону про мобілізацію.

Також Євген Клопотенко розповів, що після початку повномасштабної війни в Україні має шалені графіки. Все через те, що доводиться жити на два міста — Київ та Львів, адже саме там Клопотенко має свої ресторани, а також тому, що він часто виїжджає за кордон для проведення благодійних заходів.

"Здається, до повномасштабної війни був завантажений на 100%, а сьогодні — на 150%. Але я не скаржуся, бо найефективніше, що можу зробити зараз, — підтримувати та розвивати Україну через культуру їжі", — резюмував Клопотенко.

Нагадаємо, раніше ми писали, що японці не дали дозвіл Євгену Клопотенко відкрити в них ресторан.

Крім цього, Фокус писав, що Євген Клопотенко розповів, як карає працівників, які на роботі спілкуються російською.

Теги за темою
Армія
Джерело матеріала
loader