Чебуреки обожнюють всі. Хоч для їх приготування і непотрібно мати якісь особливі навички, попрацювати з тістом все ж таки доведеться. Тому, багато господинь відмовляються від ідеї їх приготування.
З рецептом фудблогерки Ольги Рябенко приготувати чебуреки тепер зможе кожен, адже для нього не потрібно замішувати тісто. В Instagram вона розповіла, як приготувати смачні чебуреки з лавашу.
Інгредієнти
- Фарш – 500 гр
- Вода – 150 мл
- Сіль
- Перець
- Петрушка або кінза
- Цибуля – 2 шт
- Сир твердий – 200 гр
- Лаваш круглий – 8-10 шт
- Олія для смаження
Спосіб приготування
1. До фаршу додати натерту або перебиту в блендері цибулю, подрібнену зелень, сіль, перець та воду.
2. Лаваш занурити повністю в воду на 2 секунди до розм’якшення.
3. На одну половину лавашу викласти фарш, зверху натертий сир та накрити іншою половиною. Гарно притиснути краї.
4. Смажити на помірному вогні до готовності.
На OBOZ.UA є й інші рецепти чебуреків:
- Чебурек з м’ясом
- Чебуреки на кефірі
- Чебуреки з сиром