Дмитро Гордон розповів про скандальну фотосесію з оголеним Мозговим і чому вважає себе винним
Дмитро Гордон розповів про скандальну фотосесію з оголеним Мозговим і чому вважає себе винним

Дмитро Гордон розповів про скандальну фотосесію з оголеним Мозговим і чому вважає себе винним

Шоумен зізнався, як це вплинуло на подальший успіх композитора.

Журналіст та ведучий Дмитро Гордон приголомшив, як 1997 року відбувся оголений фотосет для співака Миколи Мозгового.

Як зізнався знаменитість в інтерв'ю YouTube-проєкту ТСН "Наодинці", свого часу все почалося зі звичайної вечері та спонтанної домовленості про інтерв'ю в лазні. Зрештою, Микола Мозговий погодився й попозував з двома оголеними журналістками для обкладинки.

"З Миколою Петровичем ми товаришували. А ще більше з ним дружили мої близькі друзі – Микола Миколайович Гребіник, ексдиректор "Київконцерту" та дружина Валентина Володимирівна Григоренко. Ці люди ввели мене в світ шоубізнесу й завдяки їм я заробив свої перші великі гроші. На дачі у Гребіника ми зібралися на вечерю й взяти інтерв'ю. Микола Петрович Мозговий з дружиною, Микола Миколайович, Валентина Володимирівна, я, Лада Лузіна, Лєна Крутогрудова й фотокореспондент Фелікс. План був такий: Микола Петрович дає інтерв'ю Ладі й Лєні. Ми сіли, поїли, випили, дівчата зробили інтерв'ю. Валентина Володимирівна тоді сказала: "Колічко, приїзди до нас в лазню". І тоді виникла ідея зробити інтерв'ю в лазні. Все, роздягнулися дівчата й Микола Петрович. Фелікс сфотографував", - розповів Дмитро.

Втім, журналіст зазначає, що інтерв'ю у результаті вийшло дуже гострим і зрештою, разом зі скандальним фото принесло Миколі Мозговому не дуже гарні плоди. Зокрема, були непорозуміння з владою та траплялися напади невідомих з погрозами. Внаслідок цього Гордон вважає себе дещо причетним до цього.

"Інтерв'ю вийшло різким, він наїхав на багатьох колег з шоубізнесу. Він був сучасною людиною. Звичайно, погодився (на провокаційне фото – прим. ред.). Потім хтось підсунув його Людмилі Кучмі, а вона патронувала музичний фестиваль Миколи Петровича в Ялті. Вона сказала, що більше не буде підтримувати. Все почало руйнуватися у нього. І бандити наїжджали на нього й те, і інше. Я його не кидав і був весь час поруч. Він дуже багато втратив. Тому я вважаю себе безневинним, але винним", - приголомшив шоумен.

Зазначимо, Миколи Мозгового не стало влітку 2010 року.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути повне інтерв'ю за цим посиланням: ГОРДОН: звідки він знає про закінчення війни в 2024 році, про похід до ТЦК та де його троє синів

Джерело матеріала
loader
loader