Що можна зробити з пластикової пляшки: 3 корисні ідеї
Що можна зробити з пластикової пляшки: 3 корисні ідеї

Що можна зробити з пластикової пляшки: 3 корисні ідеї

Звичайна пластикова пляшка може значно спростити ваше життя.

У всіх вдома є пластикова пляшка, яку шкода викинути, а ідею для використання знайти складно. Існує безліч інших способів їхнього використання, окрім як для пиття.

Поливалка для городу чи саду

Для цього трюку вам знадобиться тільки дриль або викрутка, щоб проколоти кілька отворів у пляшці. Отвір не обов'язково має бути ідеальним, пише kingdomofmen.

Нічого страшного, якщо краї будуть зубчастими. Тепер потрібно підігнати шланг до горлечка пляшки і переконатися, що горлечко пластикової пляшки акуратно проходить через отвір у кришці.

Все готово, і у вас є пляшка з пульверизатором для вашого саду!

Як відокремити білок від жовтка пляшкою

У вас труднощі з цим заняттям? Не хвилюйтеся, ви можете вирішити цю проблему за допомогою пластикових пляшок. Розбийте яйце в миску. Зніміть кришку з пляшки і трохи притисніть.

Потім продовжуйте тиснути, опустіть шийку в жовток і зупиніть тиск. Таким чином, жовток вбереться в пляшку, а яєчний білок залишиться на тарілці.

Чим відлякати мух

Хочете безпечно позбутися надокучливої мухи у вашому саду? Використовуйте пластикові пляшки. Розріжте пляшку навпіл і покладіть на дно солодкий сироп (наприклад, лимонний сік). Потім вставте верхню частину в нижню так, щоб горлечко пляшки було звернене вниз.

Як довго можна використовувати пластикову пляшку для води?

Пластикові пляшки для води витримують температури 80-96 С, миття в посудомийній машині та нагрівання в мікрохвильовій печі. Єдине обмеження - багаторазова пляшка для води не повинна використовуватися понад 1 рік. Це пов'язано з тим, що в подряпинах на поверхні пластику можуть оселятися мікроорганізми.

Мух привабить запах приманки і вони залетять в отвір пляшки, щоб з'їсти сироп. Потрапивши в пляшку, комаха пролізе через вузький отвір, не думаючи про те, як вибратися, і врешті-решт загине.

Форма для печива

Робите печиво і щойно зрозуміли, що у вас немає інструментів, щоб його розрізати? Пластикові пляшки знову підкажуть вам рішення. Саморобний ніж для різання печива з пластикових пляшок - це найкращий спосіб повторного використання пластикових пляшок, адже ніколи не знаєш, у якій ситуації вони стануть у пригоді.

Універсальний засіб для чищення своїми руками
Універсальний засіб для чищення своїми руками / Інфографіка Главред

Вам просто знадобиться маленька або велика пластикова пляшка залежно від ваших потреб. Розріжте пляшку і візьміть дно, щоб вирізати печиво.

Джерело матеріала
loader