Мусовий десерт з персиками – це саме той десерт, який хочеться їсти влітку. Він прохолодний, освіжаючий та неймовірно смачний. Готується просто та не потребує особливих вмінь.
Як приготувати мусовий десерт з персиками в Instagram розповіла фудблогерка Анна Філь. Всього декілька хвилин і неймовірна літня насолода вже опиниться на вашому столі.
Інгредієнти для вершкового мусу:
- Желатин – 15 гр
- Вода – 50 мл
- Сметана – 330 гр
- Цукрова пудра – 60 гр
- Ванільний аромат – 2-3 краплі
Інгредієнти для желейного шару
- Желе Персик – 1 уп
- Вода – 300 мл
- Персики
Спосіб приготування
1. Готуємо желейний шар. Желатин заливаємо холодною водою, розмішуємо і залишаємо на 7-10хв, щоб він набух.
2. Тим часом, до сметани додаємо цукрову пудру та ванільний аромат і збиваємо на середній швидкості.
3. Набухлий желатин розтоплюємо в мікрохвильовці короткими імпульсами і додаємо до сметани. Ретельно все збиваємо.
4. В креманки викладаємо мус і ставимо в холодильник на 1-2години до повного застигання.
5. Тим часом нарізаємо персики тонкими слайсами. Можна брати консервовані.
6. На застиглий вершковий мус, викладаємо нарізані персики.
7. Зверху заливаємо персиковим желе і ставимо в холодильник на 1-2години.
На OBOZ.UA є й інші рецепти десертів:
- Десерт з полуниці
- Шоколадний десерт
- Десерт без яєць та цукру