Стейк з баклажана – назва цієї страви звучить дійсно дивно, але в результаті ви отримаєте неймовірну гастрономічну насолоду.
Як приготувати стейк з баклажана так, щоб хотілось його їсти знову і знову, в Instagram розповіла фудблогерка з ніком inna la food. Виявляється, нічого складного в рецепті немає.
Інгредієнти
- Баклажан – 1 шт
- Яйце – 1 шт
- Панірувальні сухарі 50 гр
- Спеції до стейку
- Гранульований часник
- Сіль
Спосіб приготування
1. Знімаємо шкірку з баклажана, загортаємо у харчову плівку та відправляємо у мікрохвильовку на 3 хвилини.
2. До яйця додаємо сіль, гранульований часник, спеції та молоко. Перемішуємо.
3. З готового баклажана знімаємо плівку та притискаємо ножем, надаючи пласку форму.
4. Додаємо сіль, спеції до стейку та гранульований часник.
5. Занурюємо стейк в панірувальні сухарі, потім в молоко. Повторюємо цю дію двічі.
6. Обсмажуємо на пательні з олією до золотавості та подаємо до столу.
На OBOZ.UA є й інші страви з баклажана:
- Лечо з баклажан
- Баклажани з горіхами
- Мариновані баклажани