Екс-розвідника Червінського суд відправив під домашній арешт
Екс-розвідника Червінського суд відправив під домашній арешт

Екс-розвідника Червінського суд відправив під домашній арешт

У четвер, 18 липня, Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід колишньому розвіднику Роману Червінському у справі про хабар. За рішенням його судді помістили під домашній арешт. Про це повідомляє "Суспільне".

Таким чином, суд задовольнив прохання прокурорів, які пропонували домашній арешт для Червінського. У ході судового засідання нардепи Петро Порошенко, Ірина Геращенко, Вікторія Сюмар та колишній політв'язень Володимир Балух заявляли про бажання взяти Червінського на поруки.

Днем раніше колишній розвідник вийшов із СІЗО під заставу у розмірі 9 млн. гривень. Суд перед цим заарештував Червінського за підозрою в організації невдалої операції, яка призвела до російського удару по аеродрому "Канатово" у Кіровоградській області у липні 2022 року. Внаслідок такої атаки загинув командир військової частини, також були поранені.

  • 17 липня Червінський вийшов із СІЗО у Кропивницькому за добу після того, як народний депутат Петро Порошенко вніс за нього 9 мільйонів гривень застави.
  • 15 липня суд змінив Червінському запобіжний захід і призначив 9 мільйонів гривень застави. Через добу Порошенко заявив, що вніс заставу.
Теги за темою
Суд Корупція
Джерело матеріала
loader