Смачні мариновані помідори можна їсти вже через 30 хвилин, якщо скористатись наступною технологією. Овочі залишаться соковитими і досить пряними, якщо додати достатню кількість часнику та соєвого соусу. Овочі чудово зберігаються просто в скляній ємності.
Ідея приготування швидких маринованих помідорів опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann food в Instagram. Закуска ідеально підходить для святкового столу.
Інгредієнти:
- помідори – 5 шт.
- цибуля – 2 шт.
- петрушка – пучок
- часник – 5 зубчиків
Інгредієнти для маринаду:
- соєвий соус – 3 ст.л.
- олія соняшникова – 3 ст.л.
- лимонний сік – 1 ч.л.
- паприка – 0.5 ч.л.
- сіль – 0.5 ч.л.-1 ч.л. або за смаком
Спосіб приготування:
1. Помити помідори та нарізати кружечками.
2. Почистити цибулю і нарізати кільцями.
3. Подрібнити петрушку та часник.
4. Скласти у ємність шарами помідори, цибулю, петрушку, подрібнений часник.
5. Змішати всі інгредієнти маринаду та полити помідори.
6. Закрити ємність кришкою та поставити у прохолодне місце на 30 хвилин.
7. Протягом цього часу струсити ємність кілька разів, щоб маринад рівномірно розподілився та просочив всі помідори.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Малосольні помідори в пакеті з кропом
- Гострі квашені помідори
- Малосольні помідори з часником