Шакшука по-новому для швидкого сніданку: що додати до страви для яскравого смаку
Шакшука по-новому для швидкого сніданку: що додати до страви для яскравого смаку

Шакшука по-новому для швидкого сніданку: що додати до страви для яскравого смаку

Найкраща страва для сніданку – шакшука, омлет, яєчня, яйця-пашот. По-перше – ці страви корисні, по-друге – дуже прості у приготуванні.

Як приготувати смачну шакшуку

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної шакшуки зі свіжими овочами та сиром Фета.

Інгредієнти:

  • цибуля
  • помідори
  • солодкий перець
  • сир фета
  • яйця
  • прованські трави
  • сіль

Спосіб приготування:

1. На сковороді обсмажте цибулю до золотистої скоринки, додайте нарізані томати та солодкий перець. Смажте 5-7 хвилин на середньому вогні, солимо і додаємо спеції.

2. Зверху розбийте яйця, додайте шматочки сиру фета, накриваємо кришкою та готуємо на низькому вогні, поки білок не стане білим!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Яєчня шакшука
  • Омлет білковий
  • Шакшука
Джерело матеріала
loader
loader